Massage


Naast yoga en pilates geeft Hanneke ook massages, doordeweeks overdag en vooral op vrijdagen.

 

Studio Norbruis is geen massagesalon waar de hele dag massages kunnen worden gegeven, bel of mail dus voor het maken van een afspraak.

 

Ik geef sinds 2008 massages in mijn eigen studio en ik heb daarnaast een jaar in een massagewinkel en 3 jaar als masseur in een hotel. Daardoor weet ik waar mijn voorkeuren liggen en waar jij als klant het meest mee geholpen bent. Ik geef daarom geen standaard massages, en ook niet veel achter elkaar. Het geven van massages is energiewerk en verdient aandacht en concentratie.

 

De verschillende massagevormen die ik in de HBO-opleidingen (incl. Medische Basiskennis) heb geleerd, combineer ik met technieken die ik in India en China heb meegekregen van masseurs en docenten.

 

De meeste van ons hebben gespannen spieren door stress (geestelijke spanning) en verkeerde lichaamshouding (fysieke spanning), waardoor pijn, nog meer stress, vermoeidheid en verminderde energie ontstaan. Een massage kan verlichting geven, haalt je uit je hoofd in je lichaam

en geeft je energie- en immuunsysteem een oppepper.

 

Door voorafgaand aan de massage een gesprekje te voeren, begrijp ik wat je wensen en eventuele klachten zijn. Aan de hand daarvan kunnen we bekijken wat voor soort massage het best voor je is. Meestal combineer ik verschillende stijlen en technieken naar aanleiding van wat ik in jouw lichaam voel.

 

De volgende massages geef ik:

 

SHAKTI massage

een diep ontspannende kruidige oliemassage en de klanken van Nepalese klankschalen.

Deze massage kan op een massagetafel of op een futon op de vloer worden gegeven.

Je kunt kiezen uit 60 of 90 minuten.

 

NAMASTE massage

een diep ontspannende massage met warme olie en d.m.v verschillende handgrepen. De massage wordt op een massagetafel gegeven waarbij (al naar gelang de gekozen tijd) de voeten, benen, rug, nek, armen, handen, schouders en het hoofd worden behandeld.

Je kunt kiezen uit 45, 60 en 90 minuten.

 

SUKHA massage

De meeste mensen zouden na zowel de Shakti als de Namasté-massage het liefst blijven liggen, en dat kan nu!

Na een massage met subtiel geurende warme olie, blijf jij ontspannen liggen, terwijl ik je in een nog diepere ontspanning meeneem in Yoga Nidra, de yoga van de slaap. 90 minuten

 

Alvast in de stemming komen met een video-impressie van de massageruimte?

 

Prijzen (incl.btw)

45 minuten € 37,00

60 minuten € 47,00

90 minuten € 65,00

 

Studio Norbruis heeft geen pinautomaat, dus het bedrag kan contant (liefst zo gepast mogelijk) betaald worden of d.m.v de App op je telefoon.

S T U D I O   N O R B R U I S

N I C O L A E S   M A E S S T R A A T   2 - 2 1 8

1 5 0 6   L B   Z A A N D A M

T E L. 0 6 2 5 4 1 3 5 2 3

info(at)yoga-meditatie-zaandam(punt)nl

www.yoga-meditatie-zaandam.nl

www.meditatie-zaandam.nl


Text & Design, Copyright© Hanneke Norbruis 

Logo clev.nl